Χάαλαντ : «Έμπνευση για όλους ο Ρονάλντο, είναι μία μηχανή»

Χάαλαντ : «Έμπνευση για όλους ο Ρονάλντο, είναι μία μηχανή»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως είναι μια μηχανή και αποτελεί έμπνευση για όλους.

Το θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο επανέλαβε -για μία ακόμα φορά- ο Έρλινγκ Χάαλαντ σε δηλώσεις του. Το «βαρύ πυροβολικό» της Ντόρτμουντ μίλησε για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με άκρως κολακευτικά λόγια, υπογραμμίζοντας πως αποτελεί έμπνευση για όλους.

«Διάβασα κάτι, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Έχω το πρόγραμμά μου στη διατροφή και το ακολουθώ, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σίγουρα είναι μια έμπνευση για όλους μας. Κοιτάξτε τον, είναι μία μηχανή», είπε ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ μιλώντας στην ιστοσελίδα bundesliga.com.

«Όλα προχωράνε γρήγορα από τότε που υπέγραψα. Υπήρξε η διακοπή, ξεκινήσαμε να προπονούμαστε και να παίζουμε χωρίς φιλάθλους. Δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί, αλλά είμαι τυχερός που παίζω μπροστά από τον κίτρινο τοίχο και στους φιλάθλους μας και ελπίζω να το ξανακάνουμε σύντομα. Μου αρέσει η Bundesliga, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, δύσκολοι αντίπαλοι και καλά στάδια. Μου αρέσει, είναι ένα καλό πρωτάθλημα» πρόσθεσε ο Χάαλαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ