Νέα απώλεια για τη Ντόρτμουντ, στη δεύτερη θέση η Λεβερκούζεν (2-1, vids)

Νέα απώλεια για τη Ντόρτμουντ, στη δεύτερη θέση η Λεβερκούζεν (2-1, vids)

Η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τέταρτους τους Βεστφαλούς. Εκτός έδρας νίκες για Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαιμ.

Μετά την ισοπαλία με τη Μάιντζ πριν λίγες μέρες, η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Λεβερκούζεν για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga και έχασαν κι άλλο έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Στην 4η θέση παρέμειναν οι Βεστφαλοί, στη 2η θέση ανέβηκαν οι «ασπιρίνες» που επέστρεψαν στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές. Με εκτός έδρας νίκες συνέχισαν Χόφενχαιμ και Βόλσφμπουργκ.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε με 2-1 της Ντόρτμουντ, επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς. Από την άλλη, η Μπορούσια παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Ντιαμπί στο 14′ για να ισοφαρίσει στο 67′ ο Μπραντ για την ομάδα του Τέρζιτς. Η Λεβερκούζεν, όμως, βρήκε τη λύση στο 80′ με τον Βιρτζ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 και να δίνει σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Σπουδαία νίκη πήρε και η Βόλσφμπουργκ η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 επί της Μάιντζ χάρη σε τέρματα των Μπιάλεκ (65′) και Βέκχορστ (79′), ενώ η Χόφενχαιμ πήρε άνετη νίκη στο Βερολίνο επί της Χέρτα με 3-0 χάρη σε ένα γκολ του Ρούντι (33′) και δύο του Κράμαριτς (68′, 88′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ