Γιόβιτς : «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»

Γιόβιτς : «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»

Ο Λούκα Γιόβιτς αναγεννήθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν «κόλλησε» ποτέ, με τους Μαδριλένους να παραχωρούν τον Γιόβιτς με τη μορφή δανεισμού στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο 23χρονος παίκτης έχει βρει τον παλιό, καλό του εαυτό στη γερμανική ομάδα και με δηλώσεις του, τόνισε πως νιώθει άνετα στους «αετούς». Παράλληλα, έστειλε και τα δικά του… μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα εδώ. Νιώθω άνετα και αυτό φαίνεται και στους αγωνιστικούς χώρους. Με τη Ρεάλ σκόραρα δύο γκολ όσο ήμουν εκεί και εδώ έχω ήδη σημειώσει τρία γκολ! Η πόλη, ο σύλλογος, μου ταιριάζουν απόλυτα μπορώ να πω. Δεν ήμουν τυχερός στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με πήγαν πίσω οι τραυματισμοί και δεν τα κατάφερα. Νιώθω τυχερός που κατάφερε να γυρίσω εδώ στην Φρανκφούρτη.

Ήταν ωραία που είχα την τύχη να προπονούμαι καθημερινά με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Πήρα πολλά θετικά από τη Ρεάλ. Δεν είχα αρκετό χρόνος συμμετοχής όμως. Είμαι αφοσιωμένος μόνο στην Άιντραχτ αυτήν την στιγμή. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν», τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ