Λειψία – Άουγκσμπουργκ 2-0

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 2-0

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πήρε η Λειψία που επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μετά από μία σύντομη «κοιλιά» (μένοντας δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη) η Λειψία φαίνεται πως παίρνει και πάλι τα πάνω της με το σύνολο του Ραλφ Χάζενχουτλ να επικρατεί εντός έδρας με σκορ 2-0 της Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Έτσι, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες η Λειψία έφτασε τους 38 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, ξεπερνώντας για τρεις την Μπάγερ Λεβερκούζεν που έχει ένα ματς λιγότερο.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17′ με το τέρμα του Ουπαμεκάνο.

Από εκεί και πέρα η Λειψία πίεσε για περισσότερα γκολ, όμως, σπατάλησε αρκετές καλές ευκαιρίες μπροστά με την Άουγκσμπουργκ να προσπαθεί να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Έτσι, το 2-0 ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Κεϊτά στο 70′ με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ