Ρουμενίγκε : «Ναι, θέλουμε τον Ουπαμεκανό»

Ρουμενίγκε : «Ναι, θέλουμε τον Ουπαμεκανό»

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Νταγιό Ουπαμεκανό

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου κάνει τα σχέδια της για τη νέα σεζόν χωρίς τον Νταβίντ Αλάμπα, καθώς ο διεθνής σέντερ μπακ θα φύγει από τη Βαυαρία και το γερμανικό πρωτάθλημα το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker», μολονότι έχει προτάσεις από Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, ο 30χρονος αμυντικός θα φορέσει το καλοκαίρι τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Νταγιό Ουπαμεκανό. Ο 22χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Λειψίας έχει προτάσεις από Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η Μπάγερν, σύμφωνα τον Ρουμενίγκε θα επιδιώξει την απόκτηση του:

«Ο Ουπαμεκανό είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και σίγουρα μπορεί ν’ αντικαταστήσει τον Αλάμπα. Τον θέλουν όλες οι κορυφαίες αγγλικές ομάδες κι αυτό δείχνει την ποιότητα του. Ναι, και εμείς ενδιαφερόμαστε για την απόκτηση του. Εχουμε καλές σχέσεις με τη Λειψία και ελπίζω το καλοκαίρι να τον πάρουμε στο Μόναχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ