Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 2-1

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 2-1

Με τους δύο αστέρες της στην επίθεση να σκοράρουν αμφότεροι, η Μπάγερν έκαμψε το εμπόδιο της Σάλκε στο Μόναχο για την 22η αγωνιστική της Bundesliga.

Στο +18 από την 2η Λειψία, βρίσκεται η Μπάγερν μετά και την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι Βαυαροί νίκησαν με 2-1 την Σάλκε στο Μόναχο και έφτασαν τους 56 βαθμούς, με τη Λειψία να ακολουθεί με 38 και την Ντόρτμουντ να έπεται με 37.

Το σκορ για τη Μπάγερν άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο στο 29’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Φράνκο ντι Σάντο.

Η χαρά της Σάλκε δεν κράτησε πολύ, καθώς μόλις 7 λεπτά αργότερα οι Βαυαροί διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τόμας Μίλερ. (2-1).

Να σημειώσουμε πως ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ του προπονητή του, Γιουπ Χάινκες, ο οποίος σήμερα δεν κάθισε στον πάγκο, λόγω ίωσης. Ο Πολωνός επιθετικός βρήκε δίχτυα και στο 11ο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Χάινκες από τη τη σεζόν 1972-73 , όταν ήταν παίκτης της Γκλάντμπαχ.

Αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της Σάλκε μετά το εντός έδρας 1-2 από τη Βέρντερ Βρέμης την περασμένη αγωνιστική. Έτσι γνώρισε την 6η ήττα της, παρέμεινε στους 34 βαθμούς, ωστόσο παρέμεινε στην 6η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Για τη Μπάγερν αυτή ήταν η 18η νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ