Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0 : Δε «χ»άρηκε κανείς

Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0 : Δε «χ»άρηκε κανείς

Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ κόλλησαν στο μηδέν, με αποτέλεσμα να σπαταλήσουν την ευκαιρία να πλασαριστούν καλύτερα στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα πάντα… μηδέν στην Volkswagen Arena, με τις Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό.

Το 0-0 δε βόλεψε καμία ομάδα, καθώς αμφότερες έχασαν την ευκαιρία να πλασαριστούν καλύτερα στις Ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι «Λύκοι» παρέμειναν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 39 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η με 33 βαθμούς.

Η Βόλφσμπουργκ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 8′ με τον Άρνολντ να εκτελεί ένα φάουλ και τον Εμπαμπού να παίρνει την κεφαλιά και τον Σόμερ να σώζει την εστία του. Στο 29′ νέα καλή στιγμή για τους «λύκους» με σουτ του Σλάγκερ που απέκρουσε ο Σόμερ.

Στο 63′ η Βόλφσμπουργκ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Άρνολντ να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Μπρουκς με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Σόμερ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και πάλι κόρνερ του Άρνολντ, με τον Εμπαμπού να παίρνει την κεφαλιά και τον Σόμερ ν’ αποκρούει. Στο 88′ τα «πουλάρια» είχαν καλή στιγμή με τον Λακρουά να κόβει τελευταία στιγμή τον Εμπολό.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Εμπαμπού, Μπρουκς, Λακρουά, Οτάβιο, Σλάγκερ, Άρνολντ, Μπάκου, Γκέρχαρντ, Στέφεν (80′ Ζοάο Βίκτορ), Βέχορστ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Νόιχαους, Χόφμαν (80′ Εμπολό), Στιντλ, Λατσάτο (70′ Βολφ), Πλεά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ