Αντρέ Σίλβα : Πετάει… φωτιές και οδηγεί τους «αετούς» στα… αστέρια! (pics & vids)

Αντρέ Σίλβα : Πετάει… φωτιές και οδηγεί τους «αετούς» στα… αστέρια! (pics & vids)

Η Άιντραχτ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς το... Champions League, με την ομάδα της Φρανκφούρτης να «πατάει» τετράδα και να ετοιμάζεται για... σεντόνι. Η μέχρι τώρα επιτυχία των «αετών» έχει ονοματεπώνυμο. Αντρέ Σίλβα!

Ποιος να το φανταζόταν στην αρχή της σεζόν πως η Άιντραχτ θα βρισκόταν μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος στα μισά της σεζόν και θα έκανε όνειρα για τα… αστέρια. Η ομάδα της Φρανκφούρτης διανύει μία φοβερή σεζόν και «πατάει» τετράδα, βλέποντας το σεντόνι σιγά-σιγά να… τεντώνει!

Η ομάδα του Άντι Χούτερ δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ, έχοντας στο ρόστερ της ένα από τα πιο φονικά… όπλα της Γερμανίας και ολόκληρης της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Αντρέ Σίλβα! Ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» κατάσταση, με τους αριθμούς του να το αποδεικνύουν περίτρανα!

Ο επιθετικός των «αετών» βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της φετινής Bundesliga, με 18 γκολ, πίσω μόνο από τον κορυφαίο σέντερ φορ του πλανήτη, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι… Για να είμαστε ακόμη πιο σωστοί, ο 25χρονος είναι δεύτερος καλύτερος «μπόμπερ» τη φετινή σεζόν, καθώς εκτός από τον «κίλερ» της Μπάγερν, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει όσα τέρματα έχει ο Σίλβα.

Το νέο έτος, φαίνεται να του πηγαίνει καλύτερα μέχρι στιγμής, καθώς τα μισά (9) από τα 18 γκολ που έχει στην Bundesliga, τα έχει σκοράρει από την αρχή του 2021 μέχρι και σήμερα! Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής των κορυφαίων πέντε πρωταθλημάτων δεν έχει καταφέρει να σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο σε αυτούς τους πρώτους μήνες του 2021! Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ του έτους!

Μάλιστα, ο «καυτός» Γενάρης που είχε, του έδωσε επάξια τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του μήνα του πρωταθλήματος, καθώς κατάφερε να σκοράρει 7 γκολ σε 6 αγώνες, αφήνοντας πίσω του στη μάχη του βραβείου τον Λεβαντόφσκι και τον Σάντσο!

Οι φετινοί του αριθμοί, δείχνουν ξεκάθαρα πως πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη σεζόν για τον ίδιο τον Σίλβα, καθώς έχει ήδη καταφέρει να τον περσινό απολογισμό του (12 γκολ) στην Bundesliga! Επιπλέον, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Άιντραχτ που φτάνει τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα σε μόλις 20 αγωνιστικές.

Σε αυτές τις 21 αγωνιστικές που έχουν περάσει μέχρι στιγμής, ο Σίλβα έχει δώσει το «στίγμα» του στις 14, είτε με κάποιο γκολ, είτε με κάποια ασίστ και δείχνει έτοιμος να πάρει την Άιντραχτ από το χέρι και να την οδηγήσει στο επόμενο Champions League!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ