Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-1

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-1

Η Λεβερκούζεν έμεινε όρθια κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και κατάφερε να γλιτώσει νέα ήττα στο 95ο λεπτό με τον Ταπσόμπα.

Με γκολ στο 95ο λεπτό, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε όρθια στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και δεν πλήρωσε, ολοκληρωτικά, την απίθανη γκάφα του τερματοφύλακά της, αποσπώντας το 1-1 λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Μόλις στο 5ο λεπτό, η Άουγκσμπουργκ βγήκε στη κόντρα, ο Μπέιλι κέρδισε τη μπάλα και θέλησε να τη γυρίσει στον τερματοφύλακά του. Όμως, ο Λομπ έκανε απίθανη γκάφα, ο Νιντερλέχνερ ήταν εκεί και σκόραρε για το 1-0 της Άουγκσμπουργκ. Ο Γερμανός επιθετικός απείλησε και στο 27ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 55′ με χρήση VAR, δεν δόθηκε πέναλτι στην Άουγκσμπουργκ, με τους δυο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές, θέλοντας, ο ένας να κρατήσει το αποτέλεσμα και ο άλλος να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά, στο 95′ η Λεβερκούζεν πήρε τον βαθμό, χάρη σε τέρμα του Έντμοντ Ταπσόμπα. Έτσι, έφτασε σε δεύτερη σερί ισοπαλία, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω τη Ντόρτμουντ, και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, για το Europa League, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 4-3 του πρώτου αγώνα. Όσο για την Άουγκσμπουργκ, πήρε ένα βαθμό μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκουβελέουβ, Φραμπέργκερ (72′ Γκάμνι), Πέντερσεν, Στρομπλ Ουντουοκάι, Καλιτζούρι (79′ Όξφορντ), Μπένες (72′ Μόραβεκ), Κεντίρα, Βάργκας (66′ Χαν), Νιντερλέχνερ (79′ Ρίχτερ)

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λομπ, Μπέντερ (74′ Γκρέι), Ουέντελ, Ταπσόμπα, Φοσού Μενσά, Αρανγίς, Ντεμιρμπάι, Βιρτς (58′ Αλάριο), Σικ, Μπέιλι (58′ Φρίμπονγκ), Ντιαμπί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ