Χέρτα – Λειψία 0-3

Χέρτα – Λειψία 0-3

Η Λειψία πέρασε με περίπατο από το Βερολίνο επί της Χέρτα (0-3) και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την Μπάγερν.

Η Λειψία δεν αστειεύεται! Η ομάδα του Νάγκελσμαν επικράτησε με 3-0 της Χέρτα στο Βερολίνο και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν στους δύο βαθμούς.

Το σκορ για τη Λειψία άνοιξε στο 28′ με τρομερό μακρινό σουτ του Ζάμπιτσερ από τα 30 μέτρα σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε πολλές ευκαιρίες.

Στο 52′ η Χέρτα έφτασε κοντά στο 1-1 αλλά ο Κούνια νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Γκουλάστσι και στο 71′ η Λειψία πέτυχε και δεύτερο γκολ με σουτ του Μουκιέλε. Στο 84′ οι «ταύροι» τελείωσαν το παιχνίδι με κεφαλιά του Όρμπαν που έκανε το 0-3.

Χέρτα: Γιάρσταϊν, Κλούντερ, Σταρκ, Ντάρνταΐ, Μίτελστεντ, Τουσάρ, Κεντίρα (68′ Γκεντουζί), Λέκιε (60′ Νετζ), Κούνια, Λουκεμπάκιο (60′ Ράντονιτς), Πιόντεκ (84′ Ενγκακάμ)

Λειψία: Γκουλάστσι, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Χάλτσενμπεργκ (83′ Κονατέ), Ζάμπιτσερ, Άνταμς, Χαϊντάρα (59′ Μουκιέλε), Όλμο (79′ Κλάιφερτ), Ανχελίνιο, Χουάνγκ (59′ Ενκουκού), Πόουλσεν (83′ Σόρλοθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ