Ραιόλα: «Μόνο δέκα ομάδες μπορούν να πάρουν τον Χάαλαντ»

Ραιόλα: «Μόνο δέκα ομάδες μπορούν να πάρουν τον Χάαλαντ»

Μόνο δέκα ομάδες μπορούν να κάνουν δικό τους τον Έρλινγκ Χάαλαντ, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο ατζέντης του Έλινγκ Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, ισχυρίστηκε πως υπάρχουν μόνο δέκα ομάδες οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του πελάτη του.

Ο 20χρονος επιθετικός έχει γίνει περιζήτητος παγκοσμίως με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι συζητήσεις και οι φήμες όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέρα με την μέρα «φουντώνουν» όλο και πιο πολύ. Ωστόσο, ο ατζέντης του Νορβηγού άσου ανέφερε πως υπάρχουν μόνο δέκα ομάδες που μπορούν να τον αποκτήσουν, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι αγγλικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ξεκάθαρο πως όλοι βλέπουν τον Χάαλαντ ως τον αστέρα του μέλλοντος, καθώς τα όσα έχει πετύχει σε αυτή την ηλικία είναι μοναδικά. Θα είναι ένα από τα κορυφαία αστέρια της επόμενης δεκαετίας.

Μπορεί να είναι πολλές οι ομάδες που τον παρακολουθούν και θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους, όμως μόνο δέκα είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν αυτά που επιθυμεί. Οι τέσσερις από αυτές είναι στην Αγγλία».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος αθλητικός διευθυντής ή προπονητής στον κόσμο που δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χάαλαντ. Είναι σα να υπάρχει κάποια ομάδας της Formula 1 που δεν ενδιαφέρεται για τον Λιούις Χάμιλτον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ