Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ 2-1 : Τεράστιο τρίποντο… παραμονής για την Βέρντερ!

Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ 2-1 : Τεράστιο τρίποντο… παραμονής για την Βέρντερ!

Μεγάλη νίκη για την Βέρντερ! Η ομάδα της Βρέμης επικράτησε (2-1) με ανατροπή της Άιντραχτ και δείχνει να... καθαρίζει την παραμονή στην Bundesliga.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα, έφτασε σε μια μεγάλη νίκη!

Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε (2-1) με ανατροπή της Αιντραχτ Φρανκφούρτης στο «wohninvest WESERSTADION», κάνοντας… δήλωση παραμονής στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη 12η θέση της κατάταξης με 26 πόντους και βρίσκονται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η ομάδα της Φρανκφούρτης παρέμεινε στην 4η θέση με 42 πόντους, με την Άιντραχτ να γνωρίζει την πρώτη της ήττα μετά από 11 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ στο 9′, με τον Κόστιτς να βγάζει σέντρα για τον Αντρέ Σίλβα που με κεφαλιά, έκανε το 0-1. Στο 34′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ράσιτσα να κάνει απίθανη ενέργεια, ξεπερνώντας τους Χασέμπε και Χιντερέγκερ και σουτ που κατέληξε στο δοκάρι του Τραπ.

Στο 47′  η Βέρντερ έφερε το ματς στα ίσα, με τον Ράσιτσα να βρίσκει ωραία τον Γκέμπρε-Σιλασιέ που άφησε πίσω του τον Κόστις και σούταρε για το 1-1. Στο 62′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Έγκεσταϊν να περνά ωραία κάθετη για τον Σάρτζεντ που σε τετ-α-τετ με τον Τραπ, πλάσαρε για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Βελίκοβιτς, Τοπράκ, Φριντλ, Γκέμπρε-Σιλασιέ, Έγκεσταϊν, Μόχβαλντ (90+5′ Γκρος), Σμιντ (79′ Μπιτενκούρτ), Άγκου, Σάρτζεντ (79′ Φούλγκρουγκ), Ράσιτσα (86′ Εμπόμ)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Ντουρμ (65′ Μπάρκοκ), Σο, Ρόντε (65′ Χρούστιτς), Κόστιτς, Καμάντα (65′ Γιόβιτς), Γιουνές, Αντρέ Σίλβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ