Τεράστια ανατροπή στο 90’+3′ για τη Λειψία, παραμένει στο κυνήγι της Μπάγερν (3-2)

Τεράστια ανατροπή στο 90’+3′ για τη Λειψία, παραμένει στο κυνήγι της Μπάγερν (3-2)

Η Λειψία επικράτησε με σκορ 3-2 της Γλάντμπαχ με γκολ του Σέρλοθ στο 90'+3', παρότι έχανε 2-0 και παραμένει στο κυνήγι της Μπάγερν όντας στο -2.

Μια απίστευτη ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο 90’+3′ πραγματοποίησε η Λειψία που επικράτησε με σκορ 3-2 της Γκλάντμπαχ, παρότι είχε βρεθεί να χάνει 2-0 στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Το χρυσό γκολ για τους «ταύρους» σημείωσε ο Σέρλοθ στις καθυστερήσεις του αγώνα και έστειλε την ομάδα του στο -2 από τη Μπάγερν, παραμένοντας στο κυνήγι των πρωταθλητών.

Ο αγώνα ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τη Λειψία αφού ήδη στο 19′ βρισκόταν πίσω με δύο γκολ χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Χόφμαν στο 6′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και Τουράμ στο 19′.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και αποφασισμένη να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Μπορεί στο 50′ να της ακυρώθηκε γκολ μέσω του VAR, ωστόσο στο 57′ κατάφερε να μειώσει με τον Ενκουκού και να ισοφαρίσει στο 66′ με τον Πόουλσεν.

Για να έρθει στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σέρλοθ μετά από ασίστ του Ενκουκού να σκοράρει λυτρώνοντας την ομάδα του και γράφοντας το τελικό 3-2, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ