Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 1-2

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 1-2

Σπουδαίο διπλό για τη Φράιμπουργκ που επικράτησε με 2-1 της Λεβερκούζεν και την πλησίασε στους τρεις πόντους, στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Φάρμακο» για τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό έψαχνε η Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στη Φράιμπουργκ αλλά ηττήθηκε με 2-1 μέσα στην «Bay Arena» και είδε την αντίπαλό της να την πλησιάζει στους τρεις βαθμούς.

Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 όταν ο Χέλερ με τρομερή κίνηση έκανε το γύρισμα για τον Ντεμίροβιτς που πλάσαρε και σκόραρε. Εντεκα λεπτά μετά ήρθε και το 0-2 με τον Χέλερ να είναι αυτή τη φορά ο σκόρερ από ασίστ του Γκρίφο.

Το μόνο που κατάφερε η Λεβερκούζεν ήταν να μειώσει σε 1-2 με τη συμπλήρωση 70 λεπτών χάρη σε ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπέιλι.

Μπάγερν Λεβερκούζεν: Γκριλ, Φοσού-Μενσά (44′ Ντράγκοβιτς), Τα, Ταπσόμπα, Βενδέλ, Αμιρί (67′ Σικ), Αρανγκίς, Βιρτζ, Μπέιλι, Γκρέι (68′ Φρίμπονγκ (84′ Μπελαραμπί)), Αλάριο

Φράιμπουργκ: Μίλερ, Κούμπλερ (76′ Σλότερμπεργκ), Λίνχαρτ (45′ Γκουλντέ), Χέιντζ, Γκίντερ, Σμιντ, Σανταμαρία, Χέφλερ, Γκρίφο (76′ Χάμπερερ), Χέλερ (76′ Σάλαϊ), Ντεμίροβιτς (82′ Γεόνγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ