Υποψήφιος για τον πάγκο της Σάλκε ο Γραμμόζης

Υποψήφιος για τον πάγκο της Σάλκε ο Γραμμόζης

Την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού, Δημήτρη Γραμμόζη εξετάζει σοβαρά η Σάλκε σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γερμανία.

Η απόλυση του Κρίστιαν Γκρος από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε, οδηγεί την γερμανική ομάδα στην αναζήτηση του πέμπτου προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο της την φετινή σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό ρεπορταζ του «Kicker», ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σάλκε, είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Ο 42χρονος τεχνικός θεωρείται από τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας ως μια περίπτωση που μπορεί να τους βοηθήσει μακροπρόθεσμα, υπό την έννοια πως είναι μικρός σε ηλικία, ενώ το μακροχρόνιο πέρασμά του από τις ακαδημίες της Μπόχουμ του επιτρέπει να δουλέψει με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Κάτι που, στην περίπτωση της Σάλκε, είναι σημαντικό, καθώς θα χρειαστεί να στηριχθεί στα δικά της παιδιά, στην διαδικασία ανοικοδόμησης που θα μπει, σε περίπτωση που υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως, το όνομα του Έλληνα προπονητή είχε ακουστεί για την ομάδα του Γκελζενκίρχεν και πέρυσι, όταν αυτός βρισκόταν ακόμη στον πάγκο της Ντάρμσταντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ