Αναλαμβάνει τη Σάλκε ο Γραμμόζης

Αναλαμβάνει τη Σάλκε ο Γραμμόζης

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σάλκε βρίσκεται ο Δημήτρης Γραμμόζης, με ορίζοντα και την επόμενη σεζόν ανεξαρτήτως από το εάν οι «Βασιλικοί Μπλε» θα καταφέρουν να παραμείνουν στην Bundesiga.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη προπονητική πρόκληση της καριέρας του, καθώς οπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Σάλκε, επιβεβαιώνοντας έτσι το σενάριο που είχε προκύψει από την αρχή της σεζόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της σημερινής «Bild», ο πρώην προπονητής της Ντάρμσταντ ήταν μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τους «βασιλικούς μπλε» από νωρίς μέσα στη σεζόν (είχε περάσει και από διαδικασία συνέντευξης), ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με τον γερμανικό σύλλογο να επιλέγει λύσεις με μεγαλύτερη εμπειρία, έτσι ώστε να αλλάξει η μοίρα της ομάδας, η οποία πάει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό.

Εν τέλει, ο… γάμος φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού η διοίκηση της Σάλκε πλέον είναι αποφασισμένη να του δώσει το χρίσμα, έχοντας αποδεχθεί ότι η φετινή σεζόν σώζεται μόνο με θαύμα, οπότε πρέπει να αρχίσει το χτίσιμο της άμεσης επανόδου στην Bundesliga.

Ο Έλληνας τεχνικός έχοντας μια εκπληκτική παρουσία στην Ντάρμσταντ και στην Zweiteliga, είχε αποφασίσει να περιμένει και όπως όλα δείχνουν δικαιώθηκε, καθώς δεν θα πάρει μόνο εμπειρία από την Bundesliga, αλλά θα αναλάβει και την ευθύνη «χτισίματος» ενός τεράστιου για τον γερμανικό ποδόσφαιρο συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ