Πέρασε στην κορυφή και… περιμένει η Λειψία (0-3), «Κόλλησε» η Άιντραχτ (1-1)

Πέρασε στην κορυφή και… περιμένει η Λειψία (0-3), «Κόλλησε» η Άιντραχτ (1-1)

Η Λειψία πέρασε... αέρας από την έδρα της Φράιμπουργκ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή, επικρατώντας με 3-0 και περιμένει το... Klasikker. Στραβοπάτημα για την Άιντραχτ που κόλλησε στην έδρα της με τη Στουτγκάρδη, μένοντας στο 1-1.

Η Λειψία πέρασε… αέρας από την έδρα της Φράιμπουργκ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή, επικρατώντας με 3-0 και περιμένει το… Klasikker. Στραβοπάτημα για την Άιντραχτ που κόλλησε στην έδρα της με τη Στουτγκάρδη, μένοντας στο 1-1.

Φράιμπουργκ – Λειψία 0-3

Νίκη κορυφής για τη Λειψία που επικράτησε με 3-0 της Φράιμπουργκ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Bundesliga, περιμένοντας πλέον το Klasikker ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ.

Ο Ενκουκού κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν από την ανάπαυλα και να γράψει το 1-0 για την ομάδα του Νάγκελσμαν που δεν… κοίταξε ξανά πίσω. Στο 64ο λεπτό ο Σέρλοθ σκόραρε το δεύτερο γκολ των «ταύρων» και έγραψε το 2-0, ενώ λίγο πριν από το φινάλε. ο Φόρσμπεργκ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Με τη νίκη αυτήν η Λειψία ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος και στο +1 από την Μπάγερν η οποία παίζει σε λίγη ώρα με την Ντόρτμουντ…

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μίλερ, Λίνχαρτ, Κιούμπλερ (80′ Σλότερμπεργκ), Χέιντζ, Γκίντερ, Σμιντ, Σανταμαρία (62′ Σάλαϊ), Χέφλερ, Γκρίφο (80′ Γεόνγκ), Χέλερ (69′ Πέτερσεν), Ντεμίροβιτς (69′ Τιλ)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν (84′ Κονατέ), Μουκιέλε, Χαϊντάρα, Άνταμς (84′ Χένινγκς), Ενκουκού (85′ Σάμαρτζιτς), Καμπλ, Όλμο (63′ Φόρσμπεργκ), Πόουλσεν (63′ Χουάνγκ), Σόρλοθ

Άιντραχτ – Στουτγκάρδη 1-1

«Στραβοπάτημα» για την Άιντραχτ Φρανκούρτης που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της με τη Στουτγκάρδη, χάνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του Champions League. Οι «αετοί» είχαν αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, με τον… άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να χτυπάει για ακόμη μία φορά και να τιμωρεί την Άιντραχτ.

Ο Σάσα Κάλαιζιτς εκμεταλλεύτηκε την καλή πάσα του Κεμπφ και με ένα διαγώνιο σουτ, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 67ο λεπτό. Η απάντηση της Άιντραχτ ήταν άμεση, καθώς μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Κόστιτς έγραψε το 1-1.

Το σκορ όμως δεν άλλαξε ξανά, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό…

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Ιλσάνκερ, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ντουρμ (71′ Τουρέ (82′ Τσαντλέρ)), Σο, Χασέμπε (71′ Ρόντε), Κόστιτς, Γιουνές (86′ Ζούμπερ), Γιόβιτς, Αντρέ Σίλβα

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Κόμπελ, Μαυροπάνος (69′ Καράζορ), Άντον, Κεμπφ, Βαμανγκιτουκά, Εντό, Μανγκαλά, Σόσα (88′ Τσουρλίνοφ), Φέρστερ, Κουλιμπαλί (62′ Κλίμοβιτς), Κάλαϊτζιτς (88′ Σισέ)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστική:

Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ 2-1

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν 0-1

Χέρτα – Άουγκσμπουργκ 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ