Σάλκε – Γκλάντμπαχ 0-3

Σάλκε – Γκλάντμπαχ 0-3

Η Γκλάντμπαχ διέλυσε με 3-0 τη Σάλκε στο Γκεζελκίρχεν και πλέον η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη ψάχνει ένα θαύμα για να μείνει στην Bundesliga.

Άνετη νίκη για την Γκλάνταμπαχ που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Σάλκε στη «Βέλτινς Αρένα» και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις της Ευρώπης αλλά με ματς παραπάνω. Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη έμεινε στο -11 από τη θέση του μπαράζ και πλέον μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ στο 15′ όταν σε φάση διαρκείας ο Στιντλ με σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-1. Πλεά και Τουράμ είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο αλλά αυτό έγινε τελικά στο δεύτερο μέρος.

Στο 63’ μετά από κόρνερ ο Λάινερ με κεφαλιά έκανε το 0-2 και εννιά λεπτά αργότερα ο Ελβεντι με νέα κεφαλιά έκανε το 0-3 αν και το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Ρένοου που ουσιαστικά έβαλε μόνος του την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι η Γκλάνταμπαχ έβαλε τέλος σε ένα σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη και μπήκε και πάλι σε τροχιά Ευρώπης.

Σάλκε: Ρένοου, Κολάσινατς, Γουίλιαμ (20’ Οτσίπκα), Μουστάφι, Μπέκερ, Τιό, Ομάρ Μασκαρέλ, Σερντάρ, Τσαλχάνογλου, Ραμάν (64’ Αρίτ), Χόουπ (76’ Χούντελαρ)

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Λάινερ (89’ Μπέγιερ), Ελβέντι, Γκίντερ, Μπενσεμπαϊνί, Στιντλ (83’ Εμπολό), Κράμερ, Χόφμαν (83’ Βολφ), Πλεά, Νοϊχάους (89’ Ζακάρια), Τουράμ (77’ Λατσάρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ