Ολοταχώς για ένα θρυλικό ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι

Ολοταχώς για ένα θρυλικό ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου οδεύει ολοταχώς για να ξεπεράσει τη στοιχειωμένη επίδοση του Γκερτ Μίλερ.

Ακόμη μία μοναδική παράσταση, που συνδυάστηκε με χατ-τρικ, έδωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έφτασε τα 35 γκολ σε 26 αγώνες της Μπουντεσλίγκα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν από το 12ο λεπτό της σημερινής αναμέτρησης με τη Στουτγκάρδη τον Ντέιβις (αποβλήθηκε), αλλά ο «Λέβα» δήλωσε «παρών» και η Μπάγερν τη συνέτριψε 4-0, με τον Γκνάμπρι να συμπληρώνει το… χορό των τερμάτων και το σόου του Λεβαντόφσκι.

«Είναι μεγάλη πρόκληση να είσαι πάντα φρέσκος στο μυαλό  και πεινασμένος για τους επόμενους στόχους», σχολίασε ο Λεβαντόφσκι, όταν ρωτήθηκε για την απίστευτη συνέπεια του στο υψηλότερο επίπεδο.

Με τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ της Ευρώπης για εφέτος, έχοντας ξεπεράσει τους Ρονάλντο και Μέσι, ο «Λέβα» πλησιάζει ένα θρυλικό ρεκόρ στη Γερμανία και έχει μπροστά του οκτώ αγωνιστικές για να σκοράρει τουλάχιστον πέντε γκολ και να φτάσει – ή να ξεπεράσει – τα 40 τέρματα σε μια σεζόν (1971-72), που είχε σημειώσει ο δεινός σκόρερ Γκερντ Μίλερ.

«Δεν θέλω να σκεφτώ πόσα γκολ έχω ακόμα, κοιτάω κάθε αγώνα ξεχωριστά», είπε ο Πολωνός μετά το χατ-τρικ του και πρόσθεσε: «Έχουμε γεμάτο πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες, με αγώνες κάθε τρεις ημέρες, και το Champions League. Πρέπει να είμαι υπομονετικός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεβαντόφσκι έχει ήδη ξεπεράσει την καλύτερη του συγκομιδή τερμάτων σε μία σεζόν, που ήταν τα 34 της περυσινής αγωνιστικής περιόδου. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ