Μπάγερν Μονάχου : Πρώτος παίκτης με 20 γκολ ο Λεβαντόφσκι στη φετινή Bundesliga

Μπάγερν Μονάχου : Πρώτος παίκτης με 20 γκολ ο Λεβαντόφσκι στη φετινή Bundesliga

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε χθες βράδυ τη Βόλφσμπουργκ με 2-1 κάνοντας την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών με το χθεσινό τέρμα του έφτασε τα 20 στη φετινή Bundesliga και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα που καταφέρνει κάτι τέτοιο τη […]

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε χθες βράδυ τη Βόλφσμπουργκ με 2-1 κάνοντας την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών με το χθεσινό τέρμα του έφτασε τα 20 στη φετινή Bundesliga και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα που καταφέρνει κάτι τέτοιο τη φετινή σεζόν.

https://twitter.com/brfootball/status/965088490194120705

Ο Λεβαντόφσκι οδεύει ολοταχώς προς τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Bundesliga, καθώς δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα. Αυτό διότι δεύτερος είναι ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τα 13 γκολ που πρόλαβε να σκοράρει με την Ντόρτμουντ πριν πάρει μεταγραφή για την Άρσεναλ. Στην τρίτη θέση είναι οι Φινμπόγκασον (Άουγκσμπουργκ) και Πέτερσεν (Φράιμπουργκ) με 11 γκολ. Συνεπώς, πολύ δύσκολα ο Λεβαντόφσκι θα απειληθεί να χάσει τον τίτλο του αρχισκόρερ στη φετινή Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ