Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση για Κουλιμπαλί

Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση για Κουλιμπαλί

Η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Καλιντού Κουλιμπαλί και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Χάνσι Φλικ συνεχίζει να ψάχνει για την απόκτηση ενός αμυντικού, μετά την επικείμενη αποχώρηση του Νταβίντ Αλάμπα. Εκτός του Νταγιό Ουπαμεκανό, ο οποίος ήδη έχει υπογράψει, η πρωταθλήτρια Ευρώπης αναζητά έναν ακόμη στόπερ, καθώς στο τέλος της σεζόν αναμένεται να φύγει και ο Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ και συγκεκριμένα την έγκυρη «Gazzetta dello Sport» ο Καλίντου Κουλιμπαλί είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Γερμανού τεχνικού της πρωταθλήτριας κόσμου, με το κασέ του να φθάνει τα 80 εκατ. ευρώ. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον 29χρονο Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο ίδιος ο Κουλιμπαλί, μιλώντας στο ιταλικό «Sky Sport» δεν άνοιξε τα χαρτιά του: «Αγαπώ τη Νάπολι και οι φίλαθλοι της ομάδας με αγαπούν, θέλω να πιστεύω, κι αυτοί. Εχω συμβόλαιο έως το 2023 και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Και το περασμένο καλοκαίρι έλεγαν πως θα φύγω, αλλά είμαι ακόμη εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει στο προσεχές μέλλον…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ