Ρέτσος : Βρίσκεται στα 15 μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης!

Ρέτσος : Βρίσκεται στα 15 μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαιρικών Σπουδών τον συμπεριέλαβε στα 15 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης!

Μια τεράστια διάκριση έλαβε ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαιρικών Σπουδών (CIES) τον συμπεριέλαβε στα 15 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης!

Η έρευνα αυτή έγινε μετά από λεπτομερή ανάλυση δύο ετών με σκοπό να εντοπίσει τα 50 μεγαλύτερα ταλέντα (κάτω των 20 ετών) με τις καλύτερες προοπτικές για την καριέρα τους.

Το όνομα του Έλληνα αμυντικού όχι μόνο βρίσκεται στην λίστα των 50 πρώτων, αλλά θα το δούμε στη 12η θέση! Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του βέβαια, καθώς ο σέντερ μπακ της Λεβερκούζεν κάνει μια εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 14 συμμετοχές ως βασικός (1.117 λεπτά στην Μπουντεσλίγκα), αλλά και τρεις ασίστ! Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και τις τέσσερις συμμετοχές του με την Εθνική Ελλάδος για να συνειδητοποιήσουμε τους λόγους της επιτυχίας του.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Τζίτζι Ντοναρούμα της Μίλαν, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Αλμπάν Λαφόντ (Τουλούζ), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κρίστιαν Πούλισιτς (Ντόρτμουντ), Μαλάνγκ Σαρ (Νις), Νταγιότ Ουπαμεκάνο (Λειψία), Τομ Ντέιβις (Έβερτον), Ματίας Ντε Λιχτ (Άγιαξ), Κάι Χάβερτζ (Λεβερκούζεν) και Ράιαν Σεσενιόν (Φούλαμ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ