Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τη Ντόρτμουντ (1-2), σταθερά στην τρίτη θέση η Βόλφσμπουργκ (1-0, vids)

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τη Ντόρτμουντ (1-2), σταθερά στην τρίτη θέση η Βόλφσμπουργκ (1-0, vids)

Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Άιντραχτ για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, με την ομάδα της Φρανκφούρτης να βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στο +7 από τους Βεστφαλούς, ενώ η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 1-0 της Κολωνίας και μείωσε στους 3 βαθμούς από τη Λειψία.

Νέα στραβοπάτημα στα τελευταία λεπτά δέχτηκε η Ντόρτμουντ, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της από την Άιντραχτ για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, μένοντας στην πέμπτη θέση και στο -7 από την ομάδα της Φρανκφούρτης, ενώ η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει την ανοδική της πορεία και παρέμεινε στην τρίτη θέση, επικρατώντας με 1-0 της Κολωνίας.

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

Η Άιντραχτ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ντόρτμουντ (1-2) και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας 7 βαθμούς πίσω τους Βεστφαλούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, απείλησαν στο 9′ με τον Γκερέρο και στο 11′ πήραν το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Σούλτζ (1-0). Η Άιντραχτ προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Σίλβα (15′) και Ντουρμ (17′).

Ο Χάαλαντ αστόχησε στο 21′ και τέσσερα λεπτά αργότερα τον σταμάτησε ο Τραπ. Οι Βεστφαλοί έφτασαν στην ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Τσαν έκανε τη σέντρα και ο Χούμελς μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και απείλησαν με τους Καμάντα (48′) και Κόστιτς (52′), ενώ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 65′ με τον Ιλσάνκερ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Άιντραχτ συνέχισε να πιέζει και βρήκε τη λύση με τον Σίλβα να σκοράρει (1-2) και να δίνει μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Βόλφσμπουργκ – Κολωνία 1-0

Η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη φετινή Bundesliga, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κολωνίας και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση, μειώνοντας στο -3 από τη δεύτερη Λειψία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπρέκαλο στο 69′.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουγκ – Χόφενχαιμ 2-1
Μάιντζ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Σάλκε 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ