Όλμο : «Με έβγαλαν φωτογραφία με τον Μέσι χωρίς τη θέληση μου»

Όλμο : «Με έβγαλαν φωτογραφία με τον Μέσι χωρίς τη θέληση μου»

Ο Ντάνι Όλμο αποκάλυψε πως δεν ήθελε να βγει φωτογραφία με τον Μέσι, όταν ήταν μικρό παιδί.

Ο Ντάνι Όλμο αποκάλυψε μία ιστορία στην οποία ήταν πρωταγωνιστής, όταν αρνοήθηκε πεισματικά να βγάλει φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι .

«Μία φορά, πριν καν πάω στην Λα Μάσια, συνόδευσα τον πατέρα μου σε ένα παιχνίδι της Καστελντεφέλς, την οποία προπονούσε. Τότε ήμουν οκτώ χρονών και θυμάμαι να παίζω μόνος μου με μία μπάλα. Τότε με πλησίασε ένας φίλος του πατέρα μου και μου είπε: «Έι Ντάνι, έλα εδώ! Δεν θα το πιστέψεις, αλλά θα βγάλεις φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι».

Αυτό που είχε συμβεί, ήταν πως ο Λιονέλ είχε έρθει να δει έναν φίλο, ο οποίος έπαιζε στην ομάδα που ήταν κοουτς ο πατέρας μου. Θα σκφτόταν κανείς, «Ουάου, ο Μέσι; Στο Καστελφέντελς; Ποιο παιδί δεν θα ήθελε φωτογραφία μαζί του;». Ε λοιπόν αυτός που δεν ήθελε ήμουν εγώ!

Απάντησα στον φίλο του μπαμπά μου: «Όχι ευχαριστώ, είμαι καλά. Θέλω να συνεχίσω το παιχνίδι μου. Στο κάτω κάτω μια φωτογραφία είναι. Αλλά χωρίς την θέληση μου, τελικά κατέληξα δίπλα στον Μέσι. Ούτε καν που του μίλησα. Περίμενα να πατήσουν το κουμπί της κάμερας και να γυρίσω στο παιχνίδι μου, σαν να του έκανα χάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης της Λειψίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ