Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 0-1 (vids)

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 0-1 (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Λειψίας και βρίσκεται «αγκαλιά» με τον φετινό τίτλο, καθώς ανέβασε τη διαφορά στους 7 βαθμούς από την ομάδα του Νάγκελσμαν.

Η Μπάγερν συνεχίζει απτόητη για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στη Γερμανία, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λειψίας (0-1) για την 27η αγωνιστική της Bundesliga και αύξησε τη διαφορά της στους 7 βαθμούς από τους «ταύρους».

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 19′ με τον Σάμπιτσερ και στο 24′ απάντησε στις ευκαιρίες ο Τσούπο Μοτίνγκ για τη Μπάγερν. Οι Βαυαροί ανέβασαν την απόδοσή τους και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μίλερ πήρε την μπάλα από τα δεξιά, βρήκε τον Γκορέτσκα στην καρδιά της περιοχής κι αυτός έκανε το 0-1 στο 38′.

Η Λειψία ήταν περισσότερο κινητική και απειλητική στο δεύτερο μέρος και έψαχνε συνεχώς την ισοφάριση. Ενκουκού (49′), Σάμπιτσερ (50′, 56′, 59′) και Όλμο (52′, 53′) έχασαν ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα. Η ομάδα του Φλικ στεκόταν καλά στο αμυντικό κομμάτι και δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος στο 75′ με τον Μουσιάλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπουλάσι απέκρουσε το σουτ του Μίλερ.

Οι «ταύροι» συνέχισαν να πιέζουν, αλλά η Μπάγερν άντεξε ως το τέλος και πήρε μια νίκη που την κάνει αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους παίκτες του Φλικ να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς μετά τη λήξη!

Λειψία: Γκουλάστσι, Ορμπάν, Ουπαμεκανό, Κλόζτερμαν, Μουκιελέ, Αϊνταρά (73’ Πόουλσεν, 88’ Κονατέ), Ζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ (46’ Κλάιφερτ), Άνταμς (82’ Χουάνγκ), Ενκουνκού, Όλμο (73’ Σέρλοθ)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ζίλε, Παβάρ, Αλάμπα, Ερναντές, Γκορέτσκα (72’ Μουσιάλα), Κίμιχ, Τσούπο Μότινγκ, Σανέ (81’ Μαρτίνεθ), Κομάν (72’ Γκνάμπρι), Μίλερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ