«Έκρηξη» Ρουμενίγκε για τις διαμάχες στην Μπάγερν

«Έκρηξη» Ρουμενίγκε για τις διαμάχες στην Μπάγερν

Ο Κάρλ-Χάινς Ρουμενίγκε έσπευσε να βάλει τέλος στους εσωτερικούς «τριγμούς» της Μπάγερν, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα μέσω δηλώσεων.

Ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε έστειλε το δικό του μήνυμα, για τα προβλήματα που προκλήθηκαν μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αυτή η συζήτηση πρέπει να τελειώσει! Είναι περιττό ότι πρέπει να σχολιάζουμε συνεχώς αυτό το θέμα, ειδικά επειδή βρισκόμαστε στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν, είμαστε πρώτοι στη Bundesliga με διαφορά επτά βαθμών και έχουμε ακόμη την ευκαιρία να προχωρήσουμε στο Champions League παρά την ήττα με 3-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Χρειαζόμαστε ηρεμία και συγκέντρωση στους στόχους μας. Πρέπει όλοι να ενωθούμε, πρέπει να συνεργαστούμε με αρμονικό, πιστό και επαγγελματικό τρόπο. Αυτή είναι η σαφής απαίτησή μου ως αθλητική ηγεσία. Αυτό διακρίνει πάντα την Μπάγερν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής ομάδας.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα της χώρας, η νίκη των Παριζιάνων έφερε ξανά στο προσκήνιο την κόντρα μεταξύ Χάνσι Φλικ με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ