Λεβαντόφσκι για Χάαλαντ : «Μπορεί να γίνει ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο»

Λεβαντόφσκι για Χάαλαντ : «Μπορεί να γίνει ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, τονίζοντας πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τόνισε ότι έχει τη δυανατότητα να γίνει ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο.

Το «wonderkid» της Ντόρτμουντ γνωρίζει την αποθέωση του για τα όσα έχει πετύχει τόσο στην Bundesliga όσο και στο Champions League από… παντού. Ακόμα και από -είτε πρώην είτε εν ενεργεία- ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης.

Ένας από αυτούς είναι και ο Πολωνός «εκτελεστής» της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος αποθέωσει τον Νορβγηό άσο των Βεστφαλών.

«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει ο καλύτερος, αλλά και εγώ από την πλευρά μου θέλω να συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο για πάρα πολλά χρόνια. Είμαι ευτυχισμένος εδώ που βρίσκομαι», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Χάαλαντ:

«Είναι μεγάλος παίκτης, με τεράστια προοπτική, ενώ είναι ακόμα πολύ νέος. Στο μέλλον έχει τη δυνατότητα να γίνει ο καλύτερος σέντερ φορ στον κόσμο, σίγουρα. Είναι φανταστικό που παίζει στην Bundesliga και είναι ωραίο να βλέπεις έναν νέο παίκτη σε αυτό το πρωτάθλημα και να κοντράρεσαι μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ