Η Ουνιόν μπλόκαρε τη Μπάγερν (1-1), «πάρτι» της Λειψίας κόντρα στη Βέρντερ (1-4, vids)

Η Ουνιόν μπλόκαρε τη Μπάγερν (1-1), «πάρτι» της Λειψίας κόντρα στη Βέρντερ (1-4, vids)

Η Ουνιόν Βερολίνου σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Μπάγερν Μονάχου (1-1) για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, ενώ η Λειψία διέλυσε εκτός έδρας με 4-1 τη Βέρντερ Βρέμης και μείωσε στο -5 από την κορυφή.

Μετά από πέντε σερί νίκες, η Μπάγερν έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, με τη Λειψία που έκανε… πάρτι στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (1-4) να μειώνει στο -5 από την κορυφή.

Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου 1-1

Όλα έδειχναν πως η Μπάγερν Μονάχου θα πάρει άλλη μία νίκη στη φετινή Bundesliga, αλλά η Ουνιόν Βερολίνου της έβαλε στοπ (1-1), σταματώντας το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Ουνιόν αλλά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Μουσιάλα στο 68′. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ινγκβάρτσεν στο 85′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Στάνισιτς, Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σαρ, Κίμιχ, Ντάντας, Μουσιάλα (74′ Νιανζού), Μίλερ, Κομάν (45′ Σανέ), Τσούπο-Μότινγκ (58′ Αλάμπα)

Ουνιόν Βερολίνου: Λούτε, Τρίμελ, Φριντλ, Κνόχε, Λενζ, Πρέμελ, Άντριχ, Μπίλτερ, Κρούζε (72′ Τούχερτ), Εντό (80′ Γκέντερ), Μούσα (72′ Πογιάνπαλο)

Βέρντερ Βρέμης – Λειψία 1-4

Η Λειψία πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης (1-4) και εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Μπάγερν, μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους 5 βαθμούς.

Οι «ταύροι» προηγήθηκαν στο 23′ με τον Όλμο, ενώ ο Σόρλοτ στη συνέχεια σκόραρε για το 0-2 στο 32′ και στο 41′ έκανε το 0-3. Η Βέρντερ μείωσε προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρατσίκα (1-3) στο 61′ αλλά ο Ζάμπιτσερ δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Τοπράκ, Μόϊσάντερ, Φριντλ, Γκέμπρε-Σιλασιέ, Εμπόμ (45′ Μόχβαλντ), Γκρος, Άγκου (68′ Σμιντ), Σάρτζεντ (83′ Οζάκο), Ντίνκσι (45′ Ράσιτσα), Σέλκε

Λειψία: Γκουλάστσι, Άνταμς (45′ Χένρικς), Όρμπαν, Κονατέ, Χάλτσενμπεργκ (75′ Κλόστερμαν), Καμπλ, Σζάμπιτσερ (82′ Χουάνγκ), Ενκουκού, Όλμο (75′ Σάμαρτζιτς), Κλάιφερτ (61′ Χαϊντάρα), Σόρλοθ

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ 4-3
Χέρτα Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 2-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ