Γραμμόζης : «Η Σάλκε μπορεί να παίξει καλά»

Γραμμόζης : «Η Σάλκε μπορεί να παίξει καλά»

Ο Δημήτρης Γραμμόζης μίλησε για τη νίκη της Σάλκε επί της Άουγκσμπουργκ και τόνισε ότι η ομάδα του έχει την ικανότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Η Σάλκε πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα και την πρώτη ύστερα από 12 αγωνιστικές! Θύμα της ήταν η Άουγκσμπουργκ, της οποίας η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη επιβλήθηκε με 1-0 στη «Βέλτινς Αρένα», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που ήταν και πρώτο φετινό του, πέτυχε μόλις στο 4ο λεπτό ο Σουάτ Σερντάρ, που σήμερα συμπλήρωσε 24 χρόνια ζωής.

Η Σάλκε έφτασε στους 13 βαθμούς, απέχει όμως ακόμη 12 βαθμούς από τη 16η Μάιντς και τα πλέι οφ παραμονής. Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Στο τέλος ήταν μία αμυντική μάχη, καθώς γνωρίζαμε ότι η Άουγκσμπουργκ θα αυξήσει την πίεση της. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και έδειξαν πάθος. Αυτό ήταν το κλειδί. Είδατε επίσης ότι η Σάλκε μπορεί να παίξει καλά. Είχαμε ωραίους συνδυασμούς με αρκετά σουτ. Θα πάρουμε κι άλλους βαθμούς έως το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ