Πέρασε από το Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν (2-3) – Βαριά ήττα για την Άιντραχτ (4-0)

Πέρασε από το Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν (2-3) – Βαριά ήττα για την Άιντραχτ (4-0)

Η Μπάγερν Μονάχου έφυγε με το διπλό από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, ενώ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης «γκέλαρε» με τη Γκλάντμπαχ αφήνοντας ανεκμετάλλευτη την ήττα των «λύκων».

Το «κυρίως πιάτο» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga διεξάγεται σήμερα, με πέντε από τα έξι συνολικά ματς να ολοκληρώνονται και τη Μπάγερν Μονάχου να παίρνει ακόμα μια μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά επί της Βόλφσμπουργκ, ενώ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα των «λύκων» και να τους προσπεράσει στη βαθμολογία καθώς ηττήθηκαν από τη Γκλάντμπαχ.

Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 2-3

Ακόμη μία νίκη πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου επικρατώντας με σκορ 2-3 της Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας, ανεβάζοντας τη διαφορά της από τη δεύτερη Λειψία στους επτά πόντους και κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και βρέθηκαν να προηγούνται 0-2 αρκετά νωρίς, χάρη στα γκολ των Μουσιάλα στο 15′ και του Τσούπο-Μοτίνγκ στο 24′.

Στο 35′ οι «λύκοι» μείωσαν με τον Βέγκορστ, όμως δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μουσιάλα ανέβασε τη διαφορά των δύο ομάδων στα δύο τέρματα, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στο σύνολο του Φλικ.

Το δεύτερο μέρος η Μπάγερν το διαχειρίστηκε σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό καλά, με τον Φίλιπ να μειώνει σε 2-3 στο 54′, όμως η Βόλφσμπουργκ όσο και να πίεσε δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς.

Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0

Η Γκλάντμπαχ συνέτριψε την Άιντραχτ με σκορ 4-0 εντός έδρας, με τον σύλλογο της Φρανκφούρτης να χάνει μεγάλη ευκαιρία να περάσει τη Βόλφσμπουργκ στην τρίτη θέση μετά την ήττα της από τη Μπάγερν.

Στο πρώτο μέρος ο Γκίντερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, με τα πράγματα να μην αλλάζουν και αυτό να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Μπορούσια ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Άιντραχτ. Ο Χόφμαν στο 60΄ και ο Μπενσεμπαϊνί στο 67’΄έκαναν γρήγορα το 3-0, για να βάλει στις καθυστερήσεις το… κερασάκι ο Βολφ κάνοντας το 4-0.

Τα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουργκ-Αρμίνια 0-0
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ 4-0
Φράιμπουργκ-Σάλκε 4-0
Ουνιόν-Στουτγκάρδη 2-1
Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν 2-3
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Κολωνία 19:30 (17/4)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ