Μπάγερ Λεβερκούζεν – Κολωνία 3-0

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Κολωνία 3-0

Η Λεβερκούζεν επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Κολωνίας και ανέβηκε στην 5η θέση με 47 βαθμούς, αφήνοντας στην 6η την Ντόρτμουντ.

Σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την 5η θέση πέτυχε η Λεβερκούζεν.

Οι Ασπιρίνες το βράδυ του Σαββάτου (17/4) υποδέχθηκαν την Κολωνία για την 29η αγωνιστική της Bundesliga και χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν με 3-0.

Με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 47 πόντους και ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, με την Ντόρτμουντ να πέφτει στην 6η θέση με 46 πόντους, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Ντιαμπί έκανε ωραία ενέργεια, σήκωσε για τον Μπέιλι και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Χορν έφυγε άουτ, ενώ στο 36’ είχαν δοκάρι με τον Εκτορ, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Κολωνία δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στο 51’ η Λεβερκούζεν έκανε το 2-0.

Ο Μπέιλι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντιαμπί από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, διπλασιάζοντας τα τέρματα για τις Ασπιρίνες. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπέιλι στο 75’, μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ με το αριστερό.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Βέντελ (57’ Σινκχράφεν), Γεντβάι (46’ Τα), Μπέντερ, Ντιαμπί (73’ Ντεμιρμπάι), Αρανγίς, Παλάσιος (46’ Φριμπόνγκ), Μπέιλι (83’ Αλάριο), Αμίρι, Σικ

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Στσίχος, Γ.Χορν (70’ Κάτερμπαχ), Εχιζίμπουε (70’ Σμιτς), Κάιντς (70’ Ντρέξλερ), Μπόρναου, Έκτορ, Μέγιερ, Σκιρί (79’ Οζκάν), Βολφ (85’ Λημνιός), Ντένις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ