Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης 4-1

Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης 4-1

Η Ντόρτμουντ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Βέρντερ, έκανε την ανατροπή και νίκησε εύκολα με 4-1.

Η Ντόρτμουντ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 4-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κυριάρχησε στη συνέχεια και ισοπέδωσε τους «πράσινους». Οι Βεστφαλοί από το ημίωρο και μετά, έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, βρήκαν τρία γκολ σε εννιά λεπτά για την ανατροπή, ενώ στο δεύτερο μέρος πέτυχαν ακόμα ένα γκολ στις τέσσερεις τελικές εντός εστίας που δημιούργησαν.

Η Βέρντερ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6′ βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Μπιτενκούρτ να σουτάρει από μακριά και τον Χιτζ ν’ αποκρούει. Στο 14′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Έγκεσταϊν να πετά στο χώρο για τον ξεχασμένο Ράσιτσα που από πλάγια θέση, πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ, έκανε το 0-1. Στο 17′ η Ντόρτμουντ απείλησε με τον Ρόις να γυρίζει για τον Μπραντ που έπιασε ένα βολέ, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Στο 29′ οι Βεστφαλοί έφεραν το ματς στα ίσα με απίθανο σουτ του Ρέινα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Πέντε λεπτά αργότερα η Ντόρτμουντ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μόχβαλντ στον Ρόις, με τον Χάαλαντ ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 2-1. Στο 38′ οι Βεστφαλοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ρέινα να γυρίζει από τα πλάγια και μετά από κόντρες την μπάλα να φτάνει στον Χάαλαντ που την έσπρωξε στα δίχτυα για το 3-1, ενώ στο 42′ κοντινό σουτ του Μπέλιγχαμ που απέκρουσε ο Παβλένκα.

Η Ντόρτμουντ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 56′ με τον Χάαλαντ να περνά για τον Ρόις που σούταρε αλλά ο Παβλένκα απέκρουσε διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεση από τον Μπραντ, η μπάλα έφτασε στον Ρόις που σούταρε αλλά ο Παβλένκα ήταν και πάλι εκεί. Στο 64′ η Βέρντερ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Έγκεσταϊν να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ που κατέληξε στο δοκάρι του Χιτζ.

Στο 68′ νέα καλή στιγμή για τους Βεστφαλούς με τον Μπραντ να περνά για τον Χάαλαντ που αφού έπαιξε το «1-2» με τον Ρόις, σούταρε αλλά ο Παβλένκα απέκρουσε. Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Σάρτζεντ που απέκρουσε ο Χιτζ, ενώ στο 80′ ο Ράσιτσα έκανε ωραία ενέργεια και γύρισμα για τον Σέλκε που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα η Ντόρτμουντ απείλησε με σουτ του Χάαλαντ που απέκρουσε ο Παβλένκα, ενώ στο 83′ σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 87′ η Ντόρτμουντ τελείωσε το παιχνίδι με τον Ρόις να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Χούμελς με κεφαλιά να κάνει το 4-1.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτζ, Μόρεϊ (45′ Πίστσεκ), Ακάνζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Νταχούντ (61′ Τσαν), Ρέινα, Μπέλιγχαμ, Μπραντ (74′ Αζάρ), Ρόις (88′ Ρεϊνέρ), Χάαλαντ (88′ Τίγκερς)

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Βελίκοβιτς, Μόϊσάντερ, Φριντλ, Γκέμπρε-Σιλασιέ, Έγκεσταϊν, Γκρος, Μπιτενκούρτ (33′ Σμιντ), Μόχβαλντ (59′ Σάρτζεντ), Ράσιτσα (88′ Εμπόμ), Οζάκο (59′ Σέλκε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ