Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 2-3

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 2-3

Η Κολωνία πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (2-3) και ανέβασε κατακόρυφα τις πιθανότητες παραμονής της στην Bundesliga!

Κολωνία για παραμονή! Η ομάδα του Φούνκελ πήρε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» και για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό «ξεκόλλησε» από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού, καθώς με τη νίκη (2-3) απέναντι στην Άουγκσμπουργκ ανέβηκε στους 29 βαθμούς και άφησε πίσω της τη Χέρτα, η οποία ωστόσο έχει και τρεις αγώνες λιγότερους…

Μόλις οχτώ λεπτά χρειάστηκαν στην Κολωνία για να πάρει κεφάλι στο σκορ στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, με ένα τρομερό σουτ του Ντούντα, ο οποίος έγραψε το 1-0. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κάιντς να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι και να γράφει το 2-0, ενώ στο 33ο λεπτό ο Ντούντα σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου μέρους.

Η Άουγκσμπουγρκ ωστόσο μπήκε και πάλι στο ματς, με τον Γκάμνι να μειώνει σε 3-1 στο 54ο λεπτό. Μάλιστα οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Βάργκας στο 52′, ωστόσο η Κολωνία κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της σκορ και έφτασε σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκουβελέουβ, Φραμπέργκερ (42’ Γκάμνι), Ιάγο, Όκφορντ, Γρουέθο, Βάργκας, Καλιγκιούρι (87’ Ρίχτερ), Στρομπλ (42’ Μοράβεκ), Φινμπόγκασον (46’ Γένσεν), Χαν

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Σμιτς, Μπόρναου, Στσίχος, Γ.Χορν (65’ Κάτερμπαχ), Βολφ, Σκιρί, Έκτορ, Ντουντα, Κάιντς (69’ Ντρέξλερ), Άντερσον (79’ Ρετζμπετσάι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ