Τι λέει ο Ρέμπε για Γκλάντμπαχ και Τζόλη

Τι λέει ο Ρέμπε για Γκλάντμπαχ και Τζόλη

Ο Όλαφ Ρέμπε τοποθετήθηκε δημόσια και διέψευσε πως έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Τζόλη και την Γκλάντμπαχ.

Μια… περίεργη φήμη έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία. Μια φήμη που αφορά τον Ρέμπε, τον Τζόλη, την Γκλάντμπαχ και τον ΠΑΟΚ.

Πως έχουν τα πράγματα; Η Γκλάντμπαχ έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Χρήστο Τζόλη, αλλά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης καθιστούν δύσκολη την απόκτησή του, τουλάχιστον στα ποσά που επιθυμεί ο ΠΑΟΚ.

Στη Γερμανία αναφέρθηκε πως ο Όλαφ Ρέμπε είπε στον τεχνικό διευθυντή της Γκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ, με τον οποία διατηρούν στενή φιλία, πως μπορεί να μεσολαβήσει και να βοηθήσει στη μεταγραφική υπόθεση του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ. Κάτι που στη Γερμανία απαγορεύεται ρητά από τη στιγμή που ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε άλλον σύλλογο και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη.

Όλη αυτή η φημολογία είχε ως αποτέλεσμα ο Ρέμπε να βγει δημόσια και να μιλήσει, ώστε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

«Δουλεύω αποκλειστικά ως αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης από τις αρχές Απριλίου και δεν έχω πλέον καμία σχέση με μεταγραφές που αφορούν τον ΠΑΟΚ», ήταν η τοποθέτηση του Όλα Ρέμπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ