Μάιντς-Ντόρτμουντ 1-3

Μάιντς-Ντόρτμουντ 1-3

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-3 εκτός έδρας επί της Μάιντς και πλέον θα αγωνίζεται και μαθηματικά στο επόμενο Champions League.

H Ντόρτμουντ πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στην Μάιντς με το 1-3 εκτός έδρας και έβαλε «πλώρη» για το επόμενο Champions League, καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την θέση στην τετράδα.

Στην δεύτερη σημαντική της ευκαιρία στον αγώνα, η ομάδα του Εντίν Τερζίτς, έκανε το 1-0 με τον Ραφαέλ Γκερέρο (23′), όταν εκείνος εξαπέλυσε ένα έξοχο σουτ έξω από την περιοχή. Ένα 20λεπτο αργότερα ήταν η σειρά του Μάρκο Ρόις να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί άκρο της εστίας για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάιντς είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπότις και Λάντζα, όμως τελικά το γκολ ήρθε ξανά για τους Βεστφαλούς. Συγκεκριμένα, ο Τζουλιάν Μπραντ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και στην ουσία έβαλε την σφραγίδα του για την κατάκτηση του εισιτηρίου στο UEFA Champions League.

Το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων, προήλθε μετά από υπόδειξη του VAR. Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος για τους φιλοξενούμενους έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι να δείχνει τελικά την λευκή βούλα και τον Όσμερς να σκοράρει για το τελικό 1-3.

Πλέον, η Ντόρτμουντ, μία αγωνιστική πριν το τέλος βρίσκεται στην 4η θέση της Bundesliga, βρισκόμενη στο +4 από την πέμπτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ