Μπάγερν Μονάχου : «Αστεία τα σενάρια περί μεταγραφής μου» είπε ο Λεβαντόφσκι

Μπάγερν Μονάχου : «Αστεία τα σενάρια περί μεταγραφής μου» είπε ο Λεβαντόφσκι

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι φήμες που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Πολωνό επιθετικό.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άλλαξε εκπρόσωπο, προκειμένου να πάρει μεταγραφή είτε στην Παρί Σεν Ζερμέν, είτε στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του και ο ίδιος ο παίκτης.

Κατά το παρελθόν αρκετοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον «Λέβα», αλλά, εκείνος παρέμεινε πιστός στους πρωταθλητές Γερμανίας

«Όλες αυτές οι φήμες εκτός από ψεύτικες είναι και αστείες. Τίποτα από αυτά που ακούγονται ή γράφονται δεν με ενδιαφέρει», είπε ο Λεβαντόφσκι.

Από την πλευρά του ο Γιουπ Χάινκες σχολίασε:

«Ο Λεβαντόφσκι μπορεί να αλλάξει μάνατζερ ό,τι ώρα θέλει και για όποιο λόγο θέλει. Αυτό δεν σημαίνει κάτι αυτή την στιγμή. Ξέρω πως συμπεριφέρεται σωστά προς την ομάδα. Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι μία ομάδα που πουλάει τους παίκτες της και ούτε θα γίνει τώρα τέτοια. Στόχος της ομάδας είναι πάντα να κρατάει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ