Μαυροπάνος: Ρόμα και Λάτσιο τον βάζουν στην λίστα τους

Μαυροπάνος: Ρόμα και Λάτσιο τον βάζουν στην λίστα τους

Ο Μαυροπάνος φαίνεται να μπήκε στην λίστα των Λάτσιο και Ρόμα, καθιστώντας την παραμονή του στην Στουτγκάρδη αρκετά δύσκολη.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά με την φανέλα της Στουτγκάρδης και η γερμανική ομάδα θέλει να τον κρατήσει οπωσδήποτε στο ρόστερ της. Ωστόσο ο ανταγωνισμός που ενδέχεται να αντιμετωπίσει , θα την φέρει πιο χαμηλά στην λίστα επιλογής του Έλληνα αμυντικού.

Διότι στο παιχνίδι της απόκτησης του φαίνεται πως σκέφτονται να μπουν δύο μεγάλες ιταλικές ομάδες και αυτές δεν είναι άλλες από τις Ρόμα και Λάτσιο. Οι σύλλογοι της Serie A παρακολουθούν την πορεία που έχει ο σέντερ μπακ της Bundesliga εδώ και καιρό, έχοντας βρει χαρακτηριστικά που τους αρέσουν στο παιχνίδι του νεαρού.

Σε κάθε περίπτωση ο 23χρονος ανήκει στην Άρσεναλ – έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2023 – με τους «κανονιέρηδες» να έχουν τον τελευταίο λόγο, για το που θα καταλήξει ο παίκτης. Σίγουρα πάντως η Στουτγκάρδη θα προσπαθήσει να τον κρατήσει, αφού αποτελεί διακαή επιθυμία για τον προπονητή της, Πελεγκρίνο Ματαράτσο.

«Δεν χρειάζεται να μιλάμε για τον αθλητισμό του. Είναι ένα τέρας. Ο Κωνσταντίνος είναι εξαιρετικά προχωρημένος από άποψη φυσικής κατάστασης, ταχύτητας και ευρωστίας. Θα ήταν καλό για εμάς, αλλά και για αυτόν (σ.σ. να μείνει)», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός, σχετικά με την παραμονή του Μαυροπάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ