Χόλσταϊν – Κολωνία 1-5: Παραμονή με επιβλητική πεντάρα για Λημνιό κόντρα στον Γκέλιο

Χόλσταϊν – Κολωνία 1-5: Παραμονή με επιβλητική πεντάρα για Λημνιό κόντρα στον Γκέλιο

Η Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού ανέτρεψε την ήττα της (0-1) στο πρώτο ματς των μπαράζ και με το εντυπωσιακό 5-1 στην έδρα της Χόλσταϊν του Γιάννη Γκέλιου εξασφάλισε την παραμονή της στην Bundesliga.

Στην Bundesliga θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Κολωνία! Η ομάδα του Δημήτρη Λημνιού που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι, επικράτησε με 5-1 στην έδρα της Χόλσταϊν, ανέτρεψε την ήττα της με 0-1 στο πρώτο ματς των μπαράζ και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Βασικός ο Γιάννης Γκέλιος για την ομάδα του Κιέλου αλλά δεν κατάφερε να τη βοηθήσει να ολοκληρώσει το θαύμα.

Το ματς ξεκίνησε με τρελό ρυθμό αφού στα πρώτα έξι λεπτά σημειώθηκαν τρία γκολ. Ο Έκτος στο 3′ έκανε το 0-1 αλλά με τη σέντρα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Γιάε-Σουνγκ. Η χαρά τους κράτησε ελάχιστα όμως αφού ο Άντερσον στο 6′ έκανε το 1-2 και στο 13′ ο ίδιος παίκτης το 1-3.

Όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους πλέον για την Κολωνία που έφτασε και σε τέταρτο γκολ με τον Τσίχος λίγο πριν το ημίχρονο. Ο Σκίρι με πλασέ στο 84′ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα για το θριαμβευτικό 1-5.

ΧΟΛΣΤΑΪΝ: Γκέλιος, Γουόλ, Λόρεντ (46’ Μεζ), Κομεντά (63’ Κιρκέσκοβ), Νόιμαν, Λι, Μέφερτ, Μπαρτέλς, Μίλινγκ, Πόραθ (46’ Γκιρθ), Ριζ (80’ Αβουκού)

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Στσίχος, Κάιντς, Μπόρναου (46’ Μερέ), Γ.Χορν (46’ Γιάκομπ), Εχιζίμπουε, Έκτορ, Ντούντα (63’ Μάγιερ), Βολφ (72’ Τίλμαν), Σκιρί, Άντερσον (76’ Ντρέξλερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ