Ενδιαφέρεται για τον Ντράξλερ η Μπάγερν

Ενδιαφέρεται για τον Ντράξλερ η Μπάγερν

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν Γιούλιαν Ντράξλερ. Οι «Βαυαροί» θέλουν να αποκτήσουν τον Γερμανό διεθνή τον ερχόμενο Ιανουάριο και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παρί. Ο Ντράξλερ δεν αγωνίζεται πολύ στους «Παρίζιάνους», λόγω της άφιξης των Νεϊμάρ και Μπαπέ και έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον […]

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν Γιούλιαν Ντράξλερ.

Οι «Βαυαροί» θέλουν να αποκτήσουν τον Γερμανό διεθνή τον ερχόμενο Ιανουάριο και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παρί. Ο Ντράξλερ δεν αγωνίζεται πολύ στους «Παρίζιάνους», λόγω της άφιξης των Νεϊμάρ και Μπαπέ και έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο.

Η Μπάγερν θέλει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του, για να παίζει ενόψει και του Μουντιάλ του καλοκαιριού. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πουλήσει τον Ντράξλερ, όμως ζητάει πάνω από 40 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει η υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως η Μπάγερν ήταν αυτή που έκανε πίσω και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ