Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 0-4

Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 0-4

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία διέλυσε 4-0 τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας και αποσπάστηκε 20 βαθμούς από τη δεύτερη Σάλκε. Διπλό για τη Στουτγκάρδη μέσα στη Κολωνία.

Φοβερή εμφάνιση, δεν τη λες. Επίδειξη δύναμης, όμως, σίγουρα τη λες. Χωρίς να πιάσει τρελά επίπεδα απόδοσης η Μπάγερν Μονάχου σκόραρε τέσσερις φορές στο Στσβάρζβαλντ Στάντιον, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και αποσπάστηκε στο +20 από τη Σάλκε, μετρώντας αντίστροφα (λογικά σε δύο αγωνιστικές) πριν πανηγυρίσει και μαθηματικά το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ με αυτογκόλ ο Σβολόφ, με τον Τολίσο να διπλασιάζει τα τέρματα της Μπάγερν τρία λεπτά αργότερα, με εκπληκτικό σουτ από τα τριάντα περίπου μέτρα. Τη σκυτάλη πήρε στο 54′ ο Βάγκνερ, πετυχαίνοντας ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του και ο Τόμας Μίλερ διαμόρφωσε στο 69′ το τελικό 4-0, με όμορφη προβολή μετά από κόρνερ του Κίμιχ.

Ο Γερμανός έφθασε έτσι τα 102 γκολ στη Bundesliga, έφθασε τον Ντίτερ Χένες και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση της λίστας με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί σκόραραν λοιπόν τέσσερις φορές με τέσσερις τελικές στην εστία, πήραν το δέκατο φετινό τους διπλό και έφθασαν τα δώδεκα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Κολωνία – Στουτγκάρδη 2-3 

Την εξαιρετική της πορεία (13 πόντους σε 5 ματς, όσους είχε σε 14 με τον Χάνες) με τον Ταϊφούν Κορκούτ στον πάγκο συνεχίζει η Στουτγκάρδη. Οι «Die Roten» επικράτησαν 3-2 στην έδρα της Κολωνίας, μείωσαν στους έξι τη διαφορά από τις «ευρωπαϊκές» θέσεις, με τους γηπεδούχους να μένουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και να βλέπουν το όνειρο της παραμονής στα «σαλόνια» να απομακρύνεται…

Το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Πιζάρο, ο οποίος σκόραρε για 17η διαφορετική σεζόν στη Bundesliga (κυνηγά το απόλυτο ρεκόρ του Κλάους Φίσερ, που το έχει πετύχει σε 18) και έγινε σε ηλικία 39 ετών και 152 ημερών ο τέταρτος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που βρίσκει δίχτυα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους άργησε λίγο, όμως ήρθε και μάλιστα ήταν τριπλή!

Ο Μάριο Γκόμες ισοφάρισε στο 45′, διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του στο 45+2′ και ο Μπεκ ανέβασε στο 57′ το δείκτη του σκορ στο 3-1. Και τις τρεις ασίστ στα γκολ της Στουτγκάρδης έδωσε ο Έρικ Τόμι, κάτι που είχε να συμβεί στο σύλλογο από τη σεζόν 2010/11 δια ποδός Κιπριάν Μαρικά. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Γιόγιτς στο 86′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στον πάγκο έμεινε ο Τάσος Δώνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ