Μπάγερν: Εκτός επ’ αόριστον ο Αλφόνσο Ντέιβις (vid)

Μπάγερν: Εκτός επ’ αόριστον ο Αλφόνσο Ντέιβις (vid)

Ο Αλφόνσο Ντέιβις τραυματίστηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Καναδά και η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός επ΄αόριστον.

Άσχημα νέα για την Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Αλφόνσο Ντέιβιε τραυματίστηκε στην προετοιμασία της Εθνικής του Καναδά για το Copa Oro και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης επ΄αόριστον, καθώς οι Βαυαροί δεν έκαναν γνωστό το χρόνο απουσίας του.

Ο 2οχρονος πλάγιος μπακ έχει υποστεί ένα σχίσιμο στον αριστερό αστράγαλο και αποφάσισε να μην περάσει την πόρτα του χειρουργίου αλλά το αντιμετωπίσει συντηρητικά. Ήδη βρίσκεται στο Μόναχο για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, με την βαυαρική ομάδα να ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν το επόμενο διάστημα.

Η Μπάγερν ενημέρωσε για την κατάσταση του Ντέιβις μέσω του twitter αναφέροντας τα εξής: «Θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του Ντέιβις μέχρι νεότερης ειδοποίησης εξαιτίας τραυματισμού».

Ο νεαρός Καναδός προέρχεται από μια σέζον όπου πήρε μέρος σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ως απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ