Παίκτης της χρονιάς στη Γερμανία ο Λεβαντόφσκι

Παίκτης της χρονιάς στη Γερμανία ο Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξαργύρωσε μια τρομερή χρονιά με τη Μπάγερν Μονάχου, και αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης στη Γερμανία.

Παίκτης της χρονιάς στη Γερμανία αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σύμφωνα με το περιοδικό «Kicker» που έβγαλε τα αποτελέσματα βάσει των ψήφων των δημοσιογράφων. Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που κερδίζει το εν λόγω βραβείο.

Ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος με 41 γκολ φέτος στη Bundesliga κατέρριψε το ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία σεζόν, που κρατούσε ο Γκερντ Μίλερ (40 τέρματα) από την περίοδο 1971-72, συγκέντρωσε 356 από τις συνολικά 563 ψήφους.

«Γνωρίζω πόσο μεγάλη είναι αυτή η τιμή. Είναι πηγή μεγάλης υπερηφάνειας και χαράς για εμένα, καθώς είναι σπάνιο να κερδίσω τον τίτλο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς στην Μπουντεσλίγκα δύο φορές στη σειρά» δήλωσε ο «γκολεαδόρ» των Βαυαρών.

Τον Πολωνό ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο συμπαίκτης του στους πρωταθλητές Γερμανίας, Τόμας Μίλερ, ενώ τρίτος ήταν ένας άλλος μεγάλος «μπόμπερ», ο Νορβηγός στράικερ της Μπορούσια Ντορτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ