Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είδε την Άιντραχτ να ισοφαρίζει στο 90+1', στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Μπατσουαγί λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε ένα τρίποντο που την έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Τι ματσάρα ήταν αυτή; Με ηγέτη τον Μισί Μπατσουαγί, που μπήκε στο 62′, έβαλε δύο φορές την ομάδα του μπροστά στο σκορ και υπέγραψε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων τη νίκη της ομάδας του, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράησε 3-2 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, προσπέρασε την Μπάγερ Λεβερκούζεν και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους φιλοξενούμενους να πέφτουν στην 5η, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο 12′ με αυτογκόλ του Ρους, με την Άιντραχτ (δεν είχε ούτε μια τελική στο πρώτο ημίχρονο) να φέρνει το ματς στα ίσια στο 75′, με κεφαλιά του Γιόβιτς. Ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός, σκόραρε το τέταρτο φετινό του γκολ ως αλλαγή, τα περισσότερα από κάθε άλλον στη Bundesliga. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 77′, με γκολ του Μπατσουαγί (μπήκε στο 62′) έπειτα από ασίστ του Πούλισιτς, οι φιλοξενούμενοι όμως ισοφάρισαν εκ νέου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με προβολή του Μπλουμ (μπήκε στο 79′) σε ανυπεράσπιστη εστία.

Ο Μπατσουαγί, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όντας καλυπτόμενους από αμυνόμενους της Άιντραχτ και μετά από ασίστ του Πίτστσεκ, κατέβασε την μπάλα, γύρισε το κορμί του και «εκτέλεσε» τον Χραντσέσκι! Ο Βέλγος επιθετικός, με το έβδομο γκολ σε εννιά εμφανίσεις, λύτρωσε την Ντόρτμουντ, η οποία διεύρυνε στα 11 ματς το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στουτγκάρδη – Λειψία 0-0

Ό,τι έχτισε στον πρώτο γύρο, η Λειψία βλέπει να το χάνει τον τελευταίο ένα μήνα. Οι «ταύροι» του Χάσενχαλτ έχασαν τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες (Βέρνερ στο 31′ και το 45+2′, Ζιέλερ στο 32′ και Ορμπάν στο 83′), δεν κατάφεραν όμως να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό και έμειναν στο 0-0 με την Στουτγκάρδη. Έτσι, η Λειψία έμεινε μακριά από το τρίποντο για τέταρτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος, ανέβηκε στους 40 βαθμούς αλλά έμεινε στην έκτη θέση και είδε τη διαφορά της από την Χόφενχαϊμ (νίκησε χθες την Βόλφσμπουργκ) να μειώνεται στους δύο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ