Στην Bundesliga ο Καπίνο, συμφώνησε με Μπίλεφελντ

Στην Bundesliga ο Καπίνο, συμφώνησε με Μπίλεφελντ

Ο Στέφανος Καπίνο συμφώνησε με την Αρμίνια Μπίλεφελντ παραμένοντας κάτοικος Γερμανίας και επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Bundesliga

Μπορεί η ομάδα στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος να υποβιβάστηκε, όμως ο Στέφανος Καπίνο όχι μόνο θα παραμείνει κάτοικος της Γερμανίας αλλά θα επιστρέψει στην Bundesliga, έχοντας έρθει σε συμφωνία με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν στις τάξεις της Βέρντερ Βρέμης από το 2018, ενώ την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Σαντχάουζεν. Η ιστορική ομάδα της Βρέμης δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό και πλέον θα αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το ίδιο δεν θα ισχύει για τον Καπίνο ο οποίος προκειμένου να αποκτηθεί ένα οικονομικό έσοδο, πωλήθηκε στην Αρμίνια από τη Βέρντερ έναντι 500.000 ευρώ. Έχοντας κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις με τη Σαντχάουζεν, η ομάδα του Μπίλεφελντ βρήκε μια καλή ευκαιρία να τον αποκτήσει με χαμηλό κόστος για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συμπαίκτης με τον 23χρονο Ελληνογερμανό μέσο Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Η Αρμίνια αναμένεται να είναι η 4η διαφορετική γερμανική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Καπίνο μετά τις Μάιντζ (2014-15), Βέρντερ Βρέμης (2018-2021) και Σαντχάουζεν (2021), ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα των δύο «αιωνίων» (Παναθηναϊκός 2011-14, Ολυμπιακός 2015-18) αλλά και της Νότινγχαμ Φόρεστ (2018).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ