Πρεμιέρα με πεντάρα η Στουτγκάρδη – Τα αποτελέσματα στη Γερμανία (vids)

Πρεμιέρα με πεντάρα η Στουτγκάρδη – Τα αποτελέσματα στη Γερμανία (vids)

Ένα εύκολα απόγευμα είχε η Στουγκάρδη κόντρα στην νεοφώτιστη Φίρτ, καθώς επικράτησε με 5-1, ενώ Χόφενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ άρχισαν με νίκες στην πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Η Στουτγάρδη δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην νεοφώτιστη Φιρτ, καθώς επικράτησε με 5-1 στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Με νίκες άρχισαν το πρωτάθλημα και η Χόφενχαϊμ που επικράτησε εκτός έδρα με 4-0 της Άουγκσμπουργκ και η Βόλφσμπουργκ που νίκησε δύσκολα με 1-0 την Μπόχουμ αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη πλευρά, στην λευκή ισοπαλία έμειναν Αρμίνια Μπίλεφελντ και Φράιμπουργκ, ενώ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην  Ουνιόν Βερολίνου και την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Στουτγάρδη είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Φιρτ, καθώς επικράτησε με 5-1 και άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο γερμανικό πρωτάθλημα . Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Έντο στο 30, ο Κλέμεντ στο 36, ο Κεμπφ στο 76, ο Αλ Γκαντιουί στο 61 και Λέβελινγκ στο 90.

Ουνιόν Βερολίνου και Μπάγερ Λεβερκούζεν έμειναν στο 1-1 με το σκορ να διαμορφώνεται μόλις από το 12 λεπτό. Πιο συγκεκριμένα η Ουνιόν προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον  Αβονίγι και η Μπάγερν να ισοφαρίζει πέντε λεπτά μετά με τον Ντιαμπί και το σκορ να παραμένει ως έχει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Στο άλλο παιχνίδι που έληξε ισόπαλο ήταν αυτό ανάμεσα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ και Φράιμπουργκ που έμειναν στο 0-0, χωρίς να μπορέσουν να δείξουν κάτι καλό οι δύο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία και ήδη σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι.

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε δύσκολα εντός έδρας με 1-0 της Μπόχουμ παρόλο που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 4ο λεπτό μετά την αποβολή του Τέσε στο πέναλτι που υπέπεσε. Την ευκαιρία δεν την εκμεταλλεύτηκε ο Βέχορστ, καθώς αστόχησε από την άσπρη βούλα, όμως ο Βέχορστ πήρε το αίμα του πίσω στο 22ο λεπτό όταν άνοιξε το σκορ για την Βόλφσμπουργκ, με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

Εντυπωσιακή ήταν και η Χόφενχαϊμ, καθώς επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο σε όλο το παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Το σκορ άνοιξε ο Λάρσεν στο 37 και ο Ανταμιάν στο 78  έγραψε το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Ρούτερ στο 87 με τον  Ρούντι στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας: 
Βόλφσμπουργκ-Μπόχουμ 1-0
(22’ Βέγκχορστ)

Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1
(7’ Αβονίγι – 12’ Ντιαμπί)

Στουτγκάρδη-Γκρόιτερ Φιρτ 5-1
(30’ Έντο, 36’ Κλέμεντ, 55’, 76’ Κεμπφ, 61’ Αλ Γκαντιουί – 90’ Λέβελινγκ)

Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ 0-4
(37’ Μπρούουν Λάρσεν, 78’ Ανταμιάν, 87’ Ρούτερ, 90’+5’ Ρούντι)

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Φράιμπουργκ 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ