Κολωνία – Χέρτα 3-1

Κολωνία – Χέρτα 3-1

Η Κολωνία ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga, επικρατώντας της Χέρτα Βερολίνου με σκορ 3-1.

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φλοριάν Κάιντζ που σημείωσε δύο γκολ, η Κολωνία επικράτησε με σκορ 3-1 της Χέρτα Βερολίνου, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Αυστριακός μέσος λοιπόν σημείωσε δύο τέρματα, με ένα να πετυχαίνει και ο Άντονι Μοντέστ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γιόβετιτς είχε ανοίξει το σκορ.

Η Χέρτα ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, με τον νεοαποκτηθέντα Μίλαν Γιόβετιτς να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του παίρνοντας το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Χορν σε προσπάθεια του Κούνια.

Η Κολωνία πρόλαβε να ισοφαρίσει, σε καίριο σημείο, αφού λίγο πριν οι ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 41′, ο Μοντέστ με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «τράγοι» ήταν πιο αποφασισμένοι και καθάρισαν το παιχνίδι. Ο σκόρερ Μοντέστ έδωσε την ασίστ στο 52’ με τον Κάιντς να σημειώνει -κι αυτός με κεφαλιά- το 2-1 για την ομάδα του, ενώ ο Αυστριακός μέσος σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, αυτή την φορά με σουτ στο 55’!

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα και έτσι η Κολωνία πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 ξεκινώντας ιδανικά το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ