Λειψία – Στουτγκάρδη 4-0 (vids)

Λειψία – Στουτγκάρδη 4-0 (vids)

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Μάιντς, η Λειψία διέλυσε με 4-0 τη Στουτγκάρδη για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν.

Η Λειψία ήταν επιβλητική απέναντι στη Στουτγκάρδη για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga και με το εντυπωσιακό 4-0 πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν, αφήνοντας στην άκρη την ήττα στην πρεμιέρα από τη Μάιντς.

Η ομάδα του Μαρς προηγήθηκε στο 38′ με τον Σομποσλάι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο βασικό σχήμα και ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ματς, ενώ ήταν επιβλητική στο δεύτερο μέρος πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ, με το τέρμα του Φόρσμπεργκ να είναι… όλα τα λεφτά. Βασικός αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος για τους φιλοξενούμενους.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς.

Ο Φόρσμπεργκ δημιούργησε την πρώτη καλή φάση στο 5′, με τον Μίλερ να σώζει τη Στουτγκάρδη, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στις ευκαιρίες με τον Μάσιμο στο 9′.

Ο Μίλερ πραγματοποίησε νέα επέμβαση στο 14′, αυτή τη φορά στον Ορμπάν, ενώ κράτησε το μηδέν και δύο λεπτά αργότερα στο σουτ του Ενκουκού. Ο Φόρσμπεργκ έχασε δύο ευκαιρίες (16′, 22′) για να δώσει το προβάδισμα στους «ταύρους», οι οποίοι πίεζαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη σε φοβερό σουτ από τα όρια της του Σομποσλάι στο 38′ (1-0).

Αυτό το γκολ… έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων και στο δεύτερο μέρος η Λειψία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο γήπεδο. Ξεκινώντας κατευθείαν μετά το σφύριγμα για την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Μόλις 15 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι παίκτες του Μαρς για να… κρύψουν την μπάλα, με τον Φόρσμπεργκ να πλασάρει από κοντά για το 2-0, ενώ στο 52′ ο Σομποσλάι με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 3-0.

Στο 65′ η Λειψία κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κεμπιφ και ο Αντρέ Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντίνος Μαυροπάνος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Στουτγκάρδης και πέρασε εκτός στο 84′.

Λειψία: Γκουλάτσι, Σιμακάν, Ορμπάν (76’ Μουκιελέ), Κλόζτερμαν, Αϊνταρά (69’ Ζάμπιτσερ), Γκβάρντιολ, Σομποσλάι (69’ Λάιμερ), Άνταμς, Ενκουνκού (82’ Πόουλσεν), Φόρζμπεργκ, Σίλβα (69’ Χουάνγκ)

Στουτγκάρδη: Μίλερ, Αντόν, Εντο, Κεμπφ, Μαυροπάνος (84’ Στέντσελ), Φέρστερ (78’ τόμι), Σόσα, Κλεμέντ (73’ Μιγιό), Αλ Γκαντιουί (46’ Ντινταβι), Μάσιμο, Κλίμοβιτς (73’ Κάλαϊντζιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ