Νάγκελσμαν – «Δεν δείχνει πως θέλει να φύγει ο Λεβαντόφσκι»

Νάγκελσμαν – «Δεν δείχνει πως θέλει να φύγει ο Λεβαντόφσκι»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ανέφερε πως δεν δείχνει να κάνει σκέψεις αποχώρησης από την Μπάγερν.

Στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τονίζοντας ότι δεν δείχνει να κάνει σκέψεις αποχώρησης από την Μπάγερν και χαρακτηρίζοντας φήμες τα όσα γράφονται για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δε με ενοχλεί καθόλου αυτή η κουβέντα, είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Αν δεν ήμουν προπονητής στη Μπάγερν, αλλά σε κάποιον άλλο μεγάλο σύλλογο, θα ρωτούσα πάντα γι’αυτόν, ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί να γίνει. Σκοράρει πολύ και είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός

«Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι πως αντιδράει ο παίκτης και ο Λέβα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μιλάει πολύ, σε μένα και τους παίκτες στην προπόνηση. Δεν απομονώνεται. Νιώθει καλά, κάτι που φάνηκε κι από την απόδοση του κόντρα στη Ντόρτμουντ. Ακόμα και στην προπόνηση. Ένας που θα ήθελε να φύγει, δεν τα κάνει αυτά.

Κομμάτι της ζωής, είναι και οι φήμες. Ζούμε όλοι με αυτές. Όταν όμως ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή διάθεση, είμαστε όλοι χαρούμενοι και αυτό μας ενδιαφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ