Βόλφσμπουργκ – Λειψία 1-0

Βόλφσμπουργκ – Λειψία 1-0

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε της Λειψίας με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ του Ρουσιγιόν και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Bunsdesliga.

Τη… μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον η Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Λειψίας εντός έδρας, κάνοντας έτσι το τρία στα τρία στη Bundesliga που τη διατηρεί πρώτη με εννέα βαθμούς. Οι «ταύροι» από την άλλη πλευρά συνεχίζουν να μην αποδίδουν καλά αφού υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους και βρίσκονται στη 10η θέση με τρεις πόντους.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χώρισε τις δύο ομάδες και χάρισε τη νίκη στους «λύκους» σημείωσε ο Ρουσιγιόν ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ ύστερα από την ασταθή επέμβαση του Γκουλάσι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κρατώντας την κατοχή και προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Λειψίας, η οποία περίμενε πίσω ώστε να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο, εκμεταλλευόμενη τα κενά που άφηναν οι παίκτες των «λύκων». Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στην αναμέτρηση, όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε καλύτερα στο β’ μέρος και μπόρεσε να βρει το γκολ αρκετά νωρίς, καθώς στο 52ο λεπτό, ο Ρουσιγιόν, έπειτα από το γύρισμα του Στέφεν, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή παρέμβαση του Γκουλάσι και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια του αγώνα, οι «ταύροι» πίεσαν με στόχο να πετύχουν το γκολ ισοφάρισης χωρίς όμως να καταφέρουν πολλά, με τη τη Βόλφμπουργκ εν τέλει να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να περνά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ