Όλη η Ευρώπη… στα πόδια του Βιρτς

Όλη η Ευρώπη… στα πόδια του Βιρτς

Ο Φλόριαν Βιρτς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και έχει τραβήξει τα βλέμματα της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Φλόρια Βιρτς έχει ξεκινήσει κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά την φετινή σεζόν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και με την ωριμότητα και τον τρόπο παιχνίδιου του δεν δείχνει πως είναι ακόμα 18 ετών.

Ο Γερμανός μέσος σε τρεις συμμετοχές στη Bundesliga έχει συμμετοχή σε πέντε γκολ, σκοράροντας δύο και «σερβίροντας» άλλα τρία. Όπως είναι λογικό, τα όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από την ποδοσφαιρική Ευρώπη και ήδη, διάφορες ομάδες της ελίτ έχουν απλώσει δίχτυα για την απόκτησή του.

Φυσικά, στο παιχνίδι είναι η Μπάγερν Μονάχου που έχει αποδείξει πως ό,τι καλό κυκλοφορεί στο γερμανικό πρωτάθλημα, το κάνει δικό της με συνοπτικές διαδικασίες.

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, καθώς στο κόλπο έχουν μπει, σύμφωνα με την Daily Express, και ομάδες από την Premier League.

Το αγγλικό δημοσίευμα δεν τις κατονομάζει, αλλά αναφέρει πως πρόκειται για τέσσερις συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον 18χρονο μέσο.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο Φλόριαν Βιρτς έκανε το ντεμπούτο του και με την Εθνική Γερμανίας, αγωνιζόμενος στα προκριματικά για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ